Usikkerhet..

I dag kjennes det ut som om det blir en rolig dag.

Joar er på trening, Jonathan er oppe, og Sofia sover i vogna. Jesper er fortsatt hos farmor og farfar.

Det er på slike rolige dager ofte tankene om alt og ingenting kommer. I dag vil jeg skrive om noe sikkert mange kan kjenne seg igjen i, og det er usikkerhet.  Usikkerhet for å ikke være bra nok, usikkerhet for å stikke seg ut og være annerledes, usikkerhet for å stå for noe man tror på, usikkerhet for å være seg selv ikke minst. Jeg har kjent på alle disse usikkerhetene! 

Jeg leste en artikkel på nett, og der handlet det om at unge mennesker ikke tør å stille til intervjuer pga troll. Troll som gjør alt for å henge ut, eller få deg til å føle deg som den mest  mislykkede personen i hele verden. Hva skjedde med “har du ikke noe pent å si, så ikke si noe”?

Jeg har kjent godt på den usikre følelsen i forhold til temaer jeg har tatt opp i bloggen! Jeg skjønner at ikke alle er enige med meg, og at man kan diskutere, men å kaste ut alt det styggeste man har om en person som står fram om noe man synes er viktig, det blir feil i mine øyne! Respekt er et nøkkelord.

Jeg har kjent på usikkerheten i forhold til å være mamma. Jeg ammet ikke de to første og det var ikke bare lett. Med førstemann orket jeg ikke alt maset så jeg fikk jordmor til å skrive et brev om at jeg ikke skulle presses til å amme. Husk at man ikke vet alt en person har i bagasjen og det er ikke sikkert at alt passer for alle. Vi har alle grunner for de valgene vi tar. 

Jeg har kjent på usikkerheten til å ikke passe inn. Dette spesielt da jeg var ung. Kroppspress, jeg var ikke spesielt tynn og jeg brukte ikke sminke. Jeg likte å sparke fotball, var en skikkelig guttejente og det er jeg den dag i dag også. Jeg spiller gjerne fantasymanager, interesserer meg i overkant for premier league og elsker å prøve ting jeg ikke har gjort før med tanke på å snekre, pusse opp ting og fikse generelt. 

Jeg er selvsagt mye mer trygg på meg selv i dag, og Joar var nok den som virkelig fikk meg til å se at den jeg var bra nok som jeg er. Han har alltid bygget meg opp og fått meg til å se det positive med meg selv <3

Det er mye jeg kunne sagt om dette, og som jeg sier til meg selv hver eneste dag; føles det riktig for deg så gjør du det, ikke la andre mennesker fortelle deg noe annet. Det er viktig å tenke rasjonelt selvfølgelig, jeg mener ikke at jeg skal kjøre over andre for å oppnå det som er best for meg. Kan jeg gjøre en forskjell for andre kommer jeg alltid til å ta det valget selv om jeg vet det kommer til å dukke opp troll.

Stå for det du tror på og vær deg selv, men samtidig ha respekt for andre.

Ønsker dere en fin lørdag videre!

Maya 

Dette er meg, verken noe mer eller mindre. Jeg mestrer nye ting, faller og reiser meg igjen.
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg