Jeg ønsker dere alle en god jul <3

Et år er gått og en ny jul står for tur. 

For et år siden var jeg høygravid og visste lite om hva som skulle skje i året 2018.

Om jeg synes det har vært et bra år?

Mye har skjedd og mange utfordringer har vi møtt, men vi har også opplevd mye fint sammen. Det har vært et år med mye følelser. Det har vært latter, tårer, glede, sinne, bekymringer, frustrasjon, samarbeid og åpenhet..  

Jeg tenker at uansett hva man møter av medgang og motgang så gjør det deg sterkere. 

I januar gikk vi fra å være fire til fem, og vi fikk lille Sofia. Ei lita solstråle som passet rett inn i gjengen vår.  Jesper og Jonathan har tatt rollen som storebrødre fantastisk og de elsker lillesøsteren sin over alt på jord. 

Jeg begynte å jobbe tidlig. Lillemor var bare 6 måneder, men pappa var klar til å ta over. Det har vært litt vanskelig å miste litt kontakt med henne, men samtidig ser jeg hvor fint hun har det hjemme sammen med pappa. Nå skal hun begynne i barnehagen et par dager i uka og det blir spennende. 

I september fikk vi epilepsi diagnosen på Jesper etter en periode med bekymringer. Dette var godt for alle, spesielt han selv. Jesper er blitt en mer fornøyd gutt og har det bedre med medisiner.  Med gode rutiner og forutsigbarhet så har vi flere gode dager enn dårlige <3 

Nå er det tid for å ønske dere alle en god Jul og et godt nytt år!

Nå er det tid for å kose seg, slappe av, nyte fri med store og små, gjøre akkurat det man har lyst til, ikke stresse med unødvendige ting og bare ha det fint <3 

 

Juleklem fra Maya 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg